Orius 25 EW

Системичен фунгицид за фолијарна примена за сузбивање на причинителите на инфективни болести во:
  - Винова лоза
  - Домати
  - Пиперки
  - Краставици
  - Лук
  - Модар патлиџан
  - Тиквици
  - Зелена боранија
  - Пченица
  - Јачмен
  - ОризOrius 25 EW