Folpan 80 WDG

Folpan 80 WDG е фунгицид со контактно и превентивно дејство.
Се применува за сузбивање на причинителите на инфективни болести во:
  - Винова Лоза
  - Јаболка
  - Круша
  - Бадем
  - Цреша
  - Јагода
  - Боранија
  - Марула
  - Компир
  - Украсни растенија
 
Folpan 80 WDG