Carakol

Carakol е лимацид во вид на готов мамец за сузбивање на полжави и други мекотелни животни.
Carakol може да се употребува за сузбивање на полжавите во градинарските култури, како: зелка, карфиол, морков, репка, ротквици, брокули, целер, спанаќ и многу други.
Carakol